Home

EP:SCHROEYEN

In dit segment kiest Schroeyen ook nadrukkelijker voor topkwaliteit. De meest gerenommeerde
merken zijn dan ook vertegenwoordigd.
Door de jarenlange samenwerking kan Schroeyen N.V. rekenen op een voortreffelijke
ondersteuning door de leveranciers: opleiding medewerkers, snelle levering van
apparaten en wisselstukken...
Voor de meer prijsbewuste klant omvat het aanbod eveneens apparaten met een
voordeliger prijskaartje, evenwel met maximale kwaliteitsgaranties.

knop productinfo van honderden elektro toestellen.

 

Miele steamcare. Stoomprogramma voor:

-ontkreuken

-kleding opfrissen zonder wassen voor droog, niet vervuild wasgoed. Bv kleding die langere tijd niet gedragen werd.

Demo (weliswaar in Duits) op http://www.youtube.com/watch?v=PMrgTteqckk&feature=related

 

Wassen en drogen.

siemens Siemens

miele Miele, volledig gamma

Bosch Bosch, volledig gamma

Beko Beko, Zanussi en AEG

 

 

De wasmachines zijn de laatste jaren heel sterk geëvolueerd; het waterverbruik is met 50% gedaald, de wasproducten worden beter aangewend, er wordt minder elektriciteit verbruikt en als laatste maar zeker niet de minste verandering is de betere behandeling van het textiel. Speciale programma’s maken het mogelijk dat er steeds meer delicate vezels in de wasmachine kunnen gewassen worden. Dit wordt mede mogelijk dankzij een aangepaste trommel, een verbeterde toevoer van water (of soms zelfs stoom), enz.

Daar waar vroeger de inhoud beperkt bleef tot 5 kg zijn nu de toestellen geëvolueerd naar 7, 8 en zelfs 9 kg binnen standaard buitenmaten van het toestel.

 

Koelen en Vriezen, uitgebreide afdeling:

Koelen vriezen

 

Stoomkoken... en zijn talrijke voordelen...
U kent deze techniek waarschijnlijk al sinds enkele jaren. Toen was het reeds mogelijk om door middel van een apart toestel kleine gerechten of groenten te stomen zonder dat men gebruik diende te maken van vetstof. Natuurlijk is deze techniek sindsdien fel verbeterd en momenteel kan zo’n stoomoven in de keuken zelf geïntegreerd worden.
U heeft de keuze tussen een stoomoven of een traditionele oven met warme lucht waaraan stoom wordt toegevoegd. Sommige toestellen hebben zelfs de mogelijkheid om deze stoom onder druk te zetten waardoor het kookproces wordt versneld. Zoals u ziet, of het nu groenten, vis of vlees betreft, u kunt alle voeding snel en gezond koken in een stoomoven!

 

 

Diepvries II

Koelen 2 designkoeling Bosch, Miele, Liebherr, Beko

 

Diepvriezen No Frost
Goed bewaarde en gekoelde voeding is van primordiaal belang voor de houdbaarheid van de voeding, het behoud van de vitamines en de smaak. In de supermarkten die zich toespitsen op de verkoop van voeding aan de consument, merkt u ook dat men de koudeketen zo weinig mogelijk tracht te onderbreken
door o.a. gebruik te maken van vrieszakken. Op het gebied van huishoudelijke toe-stellen, hebben nieuwe performante technieken hun intrede gedaan. Toestellen met de No Frost-functie, zijn uitgevoerd met een techniek die toelaat om koude ontvochtigde lucht te produceren. Dit voorkomt ijsvorming in uw frigo en diepvriezer. De koude lucht dringt ook vlugger door in uw voedingswaren en behoudt op die manier beter de specifieke voedings-eigenschappen.
De Europese normen en de stijging van de energiekosten hebben ervoor gezorgd dat de meeste fabrikanten u meer renderende toestellen – op vlak van energieverbruik - aanbieden. Een investering voor uw gezondheid en voor de planeet.

 
 

Inbouw IInbouw, ruime keuzeInbouw II

Inbouwtoestellen, zowel volledige sets als vervangen van een versleten toestel.

Bosch, Miele, Siemens...

  • U vindt waarschijnlijk geen betere prijs (en vanaf 4 toestellen extra uitzonderlijke voorwaarden).

  • U kan rekenen op een degelijke eigen naverkoopdienst.*

  • "Kleine" aanpassingen van het keukenschrijnwerk mogelijk (vooral noodzakelijk bij plaatsing dampkappen).

  • U besteld best ongeveer 4 tot 6 weken voor de voorziene verbouwing, wij bewaren uw toestellen.**

* Side by side wordt meestal hersteld door diensten van invoerder (uiteraard wel reservetoestellen ter beschikking)

** U kan uiteraard vroeger bestellen, prijs van bestelling is prijs van de levering. Maar modellen veranderen regelmatig en prijzen kunnen ook zakken....

 

Aangezien elke klant telkens andere wensen, andere budgetten en andere interesses heeft, is het belangrijk dat iedere klant op een correcte manier geholpen wordt. Individuele wensen vormen immers altijd een bijzondere uitdaging – vooral wanneer het gaat om de perfecte integratie van onze producten in uw woonruimte.

 

Inductiekoken iets voor u? 
Inductiekoken kent in tegenstelling tot de traditionele kooktechniek – met gas of elektriciteit – een korte kookstart. Daarnaast zijn er ook snelle reacties op te tekenen bij het regelen van het vermogen, directe warmte in de panbodem en geringe verwarming van het keramisch oppervlak. Dat betekent dus dat u zich tijdens het koken niet meer kan verbranden, u bovendien tijd en stroom bespaart en het reinigen van de kookplaat een makkie wordt.. 
Inductiekoken: een tijdsbesparing van +- 35% tegenover een traditionele vitro kookplaat.

 

 

 

DSCF0360.JPG (92427 bytes) Microgolfoven

 

 

 

http://www.bosch-home.be/nl (Website Bosch: gebruiksaanwijzingen, onderdelen, besparingscalculator enz...)

 

 

 

 

XX

xx

 

 

.
 
.
   

 

 

 

 

X

 

.X

.

X