Home    

Schroeyen is een familiaal bedrijf met +-20 medewerkers dat gesticht werd in 1967 en sindsdien gestaag is gegroeid en vernieuwd.

DC239.JPG (54997 bytes)

Foto winkel 1976 - 1986 voor de laatste uitbreiding.

 

In 1967 gesticht door Louis Schroeyen en Bertha Swinnen. Begonnen met installeren van badkamers en keukens, uitvoeren van elektriciteitswerken en verkoop van allerhande ijzerwaren, Efel mazoutkachels, gashandel , tv's en radio's van ITT Schaub Lorenz, plaatsing antennemasten (de ouderen herinneren zich nog de talrijke antenne's met onze S erin) en huishoudtoestellen.

 

Langzamerhand werd de beslissing getroffen om te gaan specialiseren in de verkoop en het onderhoud van toestellen.

In 1976 was de eerste winkel reeds te klein en werd er aangevangen met de verbouwingen die de totale oppervlakte meer als verdubbelden.

Ook deze winkel was reeds vlug te klein waardoor de wasautomaten tijdelijk verhuisden naar de kelder en daar verkocht werden.

In 1986 werd nogmaals aanzienlijk bijgebouwd zodat ook de bruingoed- en witgoedafdelingen voldoende konden worden uitgebreid.

 

winkel 1987 1987

Zoon en dochter stapten ondertussen ook in de zaak, ieder groeide volgens interesse in zijn afdeling.

De gevel werd in 1995 aangepast en toen kreeg de ingang min of meer de huidige look.

Door de specialisatie in High End apparatuur werd een aparte demonstratieruimte noodzakelijk en daarvoor werden vijf demokamers boven de winkel in gebruik genomen.

De audio-Tv afdeling werd in 2010 volledig verbouwd.

In 2012 werd de bakkerij op everselkiezel 89 bijgekocht. Die werd in gebruik genomen voor stockage van reserve wasautomaten en koeling op 150 m² en alwaar de hersteldienst audio / video gelocaliseerd werd. Hierdoor konden we in 2013 de groot elektro winkel met nog eens 100m² uitbreiden.

reserve Stock reseve toestellen

 

Van in het begin werd het belang van de service ingezien en voerden we alle herstellingen zoveel mogelijk zelf uit waarvoor gespecialiseerde mensen aangeworven werden.

Van zodra het mogelijk was werkten we zoveel mogelijk samen met rechtstreekse invoerders voor het verkrijgen van de beste prijs en om direkt kontakt te hebben met de fabrikant voor een degelijke ondersteuning op het gebied van scholing en snelle levering van wisselstukken. Vervolgens sloten we ons aan bij Expert en later Electronic Partner om sterk in de markt te staan.

Als de klant gekozen heeft wenst hij het produkt meestal zo snel mogelijk vandaar onze uitgebreide voorraad.

 

 

 

Martine Schroeyen-Breels: aankoop en verkoop klein elektro, huishoudartikelen en geschenken.

Johan Schroeyen: logistiek, witgoed, hersteldienst, installatie multiroom

Philip Breels: aankoop- verkoop bruingoed en publiciteit.

>> Dit samen met 21 medewerkers, ieder gespecialiseerd in zijn afdeling.

 

Wij verheugen ons op uw bezoek!